Simpsonovi, diskuse o seriálu

Simpsonovi, fanklub seriálu

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Písničky v dílech » Všechno najdu(pokusim se)
Autor Zpráva
wondr
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:23 - Změnil/a: wondr

Stačí vědět serii a díl,nebo název dílu a situaci kdy a kde a při troše štěstí se to dá vypátrat :)
(kdyžtak ondrastochl@email.cz)

Anonymní
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:26

ahojik nevíte někdo ajk jse jmenuje pisnička z dílu 17x22 jak tam zpívá na tom fotbalovimm zapase ta Tahitha prosím ta pisnička jse mi moc líbí jestli někdo víte kdo to zpívá dejte mi prosím vědět na e-mail mmilllada@seznam.cz moc děkuji :)

wondr
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:14

Anonymní
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:26
Citát

ahojik nevíte někdo ajk jse jmenuje pisnička z dílu 17x22 jak tam zpívá na tom fotbalovimm zapase ta Tahitha prosím ta pisnička jse mi moc líbí jestli někdo víte kdo to zpívá dejte mi prosím vědět na e-mail mmilllada@seznam.cz moc děkuji :)

máš to na mejlu

Anonymní
# Zasláno: 14 Čec 2010 17:01

Dobrý deň neviem či mi budete vedieť poradiť, zháňam hudbu zo simpsonovcov, konkretne seria 21, epizoda 3, keď Marge píše stuhou mierulilovné slová, je to klasika, a stačil by mi skladateľ. je to nejak okolo 11 tej minuty 23 sekundy.
Ďakujem

Sonna.fox@gmail.com

wondr
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 21:54

Anonymní
# Zasláno: 14 Čec 2010 17:01
Citát

Dobrý deň neviem či mi budete vedieť poradiť, zháňam hudbu zo simpsonovcov, konkretne seria 21, epizoda 3, keď Marge píše stuhou mierulilovné slová, je to klasika, a stačil by mi skladateľ. je to nejak okolo 11 tej minuty 23 sekundy.
Ďakujem

Sonna.fox@gmail.com

Slečna(paní) Sonna.fox si poradila sama :)

Anonymní
# Zasláno: 4 Srp 2010 20:11

hledam nutne pisnicku ze sceny s Aladinem serie 20 epizoda 7...diky MarcelKlimes@seznam.cz

Trip
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 16:58

Homer jde studovat (05-04) ??? song na konci dilu a u sceny kdy homer lezi na posteli a ukrad 6 cihel na policku :D

wondr
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 01:00 - Změnil/a: wondr

Trip
Člen # Zasláno: 14 Srp 2010 16:58
Citát

Homer jde studovat (05-04) ??? song na konci dilu a u sceny kdy homer lezi na posteli a ukrad 6 cihel na policku :D

je to "The KINGSMEN - Louie Louie"

http://www.youtube.com/watch?v=7Vae_AkLb4Q

wondr
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 01:03

radši pište na ten mejl,sem koukám jen občas ;-)

Vaše odpověď
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  vypnout *Co to je?
Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici čtyři:

» Uživatelské jméno  » Heslo 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.