Simpsonovi, diskuse o seriálu

Simpsonovi, fanklub seriálu

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Hledáte díl? » jak se jmenuje dil????
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:24

Jak se jmenuji dil kde ma Houmr jako domaciho mazlicka humra a nakonec si ho nechtene uvari ve vane?

Anonymní
# Zasláno: 23 Lis 2008 19:12

Prosimvás jak se jmenuje díl kde vystupuje Andy Warhol?

Anonymní
# Zasláno: 26 Lis 2008 18:12

Ten díl se jmenuje Líza má jedničku a je z desáté řady seriálu. Patří k mým velkým oblíbencům, kdysi jsem ho natáčet z TV na VHS-ku a povedlo se mi useknout začátek, tak jsem mu pracovně dlouho říkal "Ráček". :-)

Anonymní
# Zasláno: 20 Čen 2009 07:43

Ahoj .
mám prosbu, jak se jmenuje ten díl, kde Bart a jeho kamarádi zpívají ,taky vystupují v televizi . Líza tvrdí,že je to na podporu terorismu.

Díky

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:00

Jak se jmenuji dil kde ma Houmr jako domaciho mazlicka humra a nakonec si ho nechtene uvari ve vane?
...................................
Líza má jedničku 10.SERIE 7.DIL

kassa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 13:22

Ahoj. Prosím, jak se jmenuje díl, ve kterém Barny dělá pilotní zkoušky na vrtulník. Díky za odpověď

Anonymní
# Zasláno: 3 Led 2010 18:03

je to díl ČAS VÍNA A BĚDOVÁNÍ 11. série díl 18.

Anonymní
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:27

ahoj,jak se jemnuje ten díl jak má homer ten časopis "výběr z četby"???

Anonymní
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:15

ahojky chtěl jsem se zeptat jak se jmenuje díl kdy homer neustále křičí a nakonec se příjde na to že křičí kvůli toho že jednoho dne našel v nějaké stoce mrtvolu otce Smidrse

wondr
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:12 - Změnil/a: wondr

Anonymní
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:15
Citát

ahojky chtěl jsem se zeptat jak se jmenuje díl kdy homer neustále křičí a nakonec se příjde na to že křičí kvůli toho že jednoho dne našel v nějaké stoce mrtvolu otce Smidrse

13x05 Teleci leta

Vaše odpověď
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  vypnout *Co to je?
Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici čtyři:

» Uživatelské jméno  » Heslo 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.